Cum sa fii o mireasa ZEN

Sa fii mireasa nu este deloc ușor, ai atât de multe lucruri de făcut și uneori pot apărea evenimente neplăcute în timpul organizării nuntii. Notițe peste notițe, sfaturi și cereri din toate direcțiile, uneori parca iți vine sa renunti la tot, sa fugi la primărie cu logodnicul tău, sa va luați și sa scapi de o grija :).

Stresul este mare dar sunt modalități prin care sa fii o mireasa ZEN și sa te bucuri de organizarea marelui eveniment. O soluție ar fi sa angajezi un wedding planner care iți poate organiza nunta de vis fără ca tu sa depui niciun efort. In cazul în care nu ai buget pentru un wedding planner poți sa faci următoarele lucruri:

Începe planificarea din timp.

Organizarea unei nunti iți consuma foarte mult timp și energie asa ca încearcă sa iți alegi data nuntii astfel încât sa ai cel puțin un an jumate timp de planificare și implementare. Cu cat ai mai mult timp cu atât vei fi mai relaxata și vei putea rezolva problemele care apar pe parcurs.

alegerea fotografului

Stabilește un buget înainte de a începe sa cauți furnizori

Dupa ce ai stabilit un buget iți va fi mai ușor sa alegi furnizorii astfel încât se te încadrezi în banii pe care ești dispusa sa ii cheltui. Scrie într-o agenda tot ce ai nevoie pentru nunta: restaurant, formație, rochie de mireasa, fotograf etc și stabilește o suma maxima pentru fiecare categorie. In acest fel nu te vei trezi ca ai cheltuit prea mult pe formație și nu iți mai ajung banii pentru rochia de mireasa :)

Cere ajutor

Deși este nunta ta, prietenii și familia vor fi mai mult decât dispuși să ajute și vor dori să fie implicați în planificare. Dacia simți ca nu mai faci fata cu atât de multe lucruri de făcut, împarte câteva task-uri domnișoarelor de onoare și persoanelor apropiate. Le poți ruga sa te ajute cu mărturiile, invitațiile sau căutarea unor furnizori.

Asigura-te ca ai un plan B

Oricât de mult nu vrei să crezi, ceva ar putea merge prost în ziua nuntii. Acest lucru ar putea fi orice, de la o problemă cum ar fi vremea. Planifica alternative pentru fiecare scenariu și ia în considerare toate aspectele care ar putea să nu meargă cum ai anticipat astfel încât să nu te stresezi în ziua cea mare.

Stabilește împreuna cu viitorul soț responsabilitățile pe care le are el

Poate că logodnicul tău nu și-a planificat nunta de la vârsta de cinci ani, dar va avea cu siguranță propriile idei și va dori sa aibă un cuvânt de spus în planificare. Asculta ce spune el și nu uita că este și ziua lui! Cei mai mulți bărbați preferă să se implice în meniuri, muzică și buget.

Nu uita ce este cel mai important

Planificarea nuntii poate fi stresanta, dar dacă te simți prea obosita încarcă sa faci un pas înapoi și reamintește-ți ce înseamna cu adevărat nunta ta - te căsătorești cu dragostea vieții tale!

Have fun și spor la organizat! :)

Tania G.

Share daca ti-a placut

0 Comments

Leave a comment