Tips & tricks pentru ca ziua nunții tale să fie perfectă

Ziua nunții poate fi foarte stresantă pentru că sunt multe lucruri de făcut, de planificat și de verificat. Din acest motiv de multe ori, fiind prinse în a rezolva lucruri, uităm să ne bucurăm de acest eveniment atât de special. Mai jos vei găsi câteva tips&tricks pentru ca tu să fii o mireasă calmă și să te poți bucura în totalitate de ziua nunții tale.

  • Cu o zi înainte de nuntă, pregătește-ți un troler care să conțină tot ce ai nevoie pentru pregătirile din ziua nunții. În platformă vei găsi în Step by Step Checklist câteva liste care cuprind tot ce ai nevoie pentru ziua nunții, de la trusa de urgență, la papetărie. Să consulți aceste liste din timp.
  • Pregătește din timp programul din ziua nunții ( ex. locul și ora pentru machiaj, a ceremoniei, a ședinței foto, a petrecerii etc.) și programul petrecerii în detaliu (ex. orele la care se servesc felurile de mâncare, orele la care vor avea loc momentele artistice, artificiile, trupa de dans etc. Printează programul petrecerii și lasă câteva foi la masa furnizorilor, la DJ formație etc. Trimite-le o copie și cu câteva zile înainte de nuntă, pe mail sau în mesaj.
  • Distribuie programul persoanelor care vor lua parte la activitățile din ziua nunții (ex. nași, domnișoare de onoare, fotografi etc) . Astfel, toată lumea va ști cu câteva zile înainte, care este planul și se vor organiza astfel, încât să ajungă la timp la fiecare activitate. În curând vom face acest lucru posibil direct din platformă.
  • Deleagă sarcinile! Stabilește cu o perioada bine determinata, înainte de eveniment, cine te va ajuta în ziua nunții și care sunt responsabilitățile fiecăruia (de ex. stabilește cine va face drumurile la restaurant pentru a lăsa mărturiile și place cardurile).
  • Roagă o persoană apropiată, dispusă să te ajute, să fie persoana de contact din ziua nunții pentru ca este foarte posibil ca să te sune invitați și furnizori să te întrebe unde trebuie să vină sau la ce oră. Va fi destul de stresant pentru tine să stai pe telefon în ziua evenimentului, așa că stabilește cine va fi persoana de contact care va răspunde la aceste întrebări și transmite tuturor numărul ei de telefon și numele. Este bine să transmiți aceste informații din timp.
  • Ia-ți o marjă de siguranță și gândește-te la toate situațiile mai puțin fericite, care se pot întâmpla la nuntă și fă-ți un plan de rezervă. Scrie toate soluțiile pe care le găsești pe o foaie. Cel mai probabil nu se vor întâmpla, dar faptul că găsești soluțiile pentru situații neprevăzute, te va ajuta să le rezolvi rapid și te va liniști. Vei găsi și în Step by Step Checklist câteva lucruri pe care trebuie să le iei în calcul pentru liniștea ta. ( de ex să ai în trusa de urgență plasturi sau să ai la tine pantofi de schimb etc.)
  • Nu lăsa nimic de făcut pentru ultima zi. Ziua nunții va fi pe cât de frumoasă pe atât de obositoare, așa că vei avea nevoie să te odihnești bine cu o noapte înainte, și în niciun caz să te ocupi de liste, de invitați sau așezare la mese.
  • Dacă ai un decor complex la nuntă și vrei să te asiguri că totul iese exact așa cum ai vizualizat tu, roagă o prietenă să meargă de dimineață la locația nunții și să supravegheze procesul. Îți poate trimite fotografii de la locație și astfel vei putea să controlezi modul în care se decorează, fără a merge acolo.

Have fun și spor la organizat! :)

0 Comments

Leave a comment