De ce ai nevoie de un "Wedding Board"?

Sunt extrem de entuziasmată să vă anunț că am am lansat modulul “Wedding Board”! Un modul pe care eu îl consider foarte important în procesul de planificare a nunții pentru că te va ajuta să nu te abați de la planul stabilit.

Ce este un wedding mood board?

Sunt sigură că ai mai întâlnit denumirea aceasta, mai ales dacă ai ca sursă de inspirație Pinterest. Diferite stiluri și palete cromatice, sunt combinate într-un wedding mood board, pentru a crea o reprezentare vizuală a designului nunții. Însă un wedding mood board este mai mult decât atât. Acesta nu se referă doar la modul în care va arăta nunta, ci la întreaga experiență . Pe lângă detalii și idei vizuale specifice, un wedding mood board ar trebui să încapsuleze și dispoziția și atmosfera pe care dorești să o creezi prin gust, mirosuri și atingere.

organizare nunta

La ce te ajută un wedding mood board?

Să-ți creezi un wedding mood board este prima și cea mai importantă etapă în procesul de planificare a nunții.

1. Te ajută să respecți planul inițial. După ce ai stabilit cum îți dorești să fie nunta, îți va fi mult mai ușor să alegi furnizorii potriviți, și astfel, să nu arunci cu banii pe cheltuieli inutile care nu sunt în concordanță cu viziunea ta. Când îți planifici nunta fără a avea o direcție clară, riști să iei decizii greșite care duc atât la pierderea unor bani cât și la dezamăgire.

De exemplu, până nu te decizi ce temă și paletă cromatică va avea nunta, nu rezerva restaurantul pentru că este posibil să nu se potrivească cu decorul pe care ți-l vei dori. O nuntă “Rustic Greenery” va fi mult mai ușor de realizat într-un hambar decât într-un ballroom clasic.

2. Cu un wedding mood board vei reuși să-ți comunici viziunea în cel mai eficient mod. Nunta ta va implica, fără îndoială, o serie întreagă de furnizori cărora va trebui să le transmiți dorințele tale. Având deja o imagine clară a nunții, vei ști exact ce să le ceri furnizorilor și astfel vei obține un concept unitar, cu o implementare conform dorinței tale.

Cum îți faci un wedding mood board cu Weddplanner?

Foarte simplu! Pentru a ușura tot procesul, am creat un “Quiz” ce conține 19 întrebări cu variante de răspuns și se referă la diferite aspecte ale nunții, de la tipul locație până la tipul de coafură.

Răspunzând la aceste întrebări vei afla cum îți dorești să fie nunta ta și te va ajuta în alegerea furnizorilor.

După ce ai răspuns la întrebări, “wedding mood board-ul” se va genera automat și va cuprinde șapte secțiuni: Echipa mea, Locația nunții, Decor, Muzică și entertainment, Tortul, Rochia mea de mireasă și Coafură și machiaj.

Acum că ai un wedding mood board, poți începe căutarea furnizorilor care te vor ajuta să aduci conceptul la viață.

Citește și Cum să câștigi mai mult timp folosind platforma Weddplanner

Dacă încă nu ți-ai făcut cont, intră pe www.wedd-planner.com și încearcă și tu tool-urile Weddplanner.

Găsești și mai multe informații utile și bine sctructurate în ghidul Weddplanner. Află mai multe drespre ghid

Lucrăm constant pentru a o îmbunătăți, adăugând module noi. Dacă ai o sugestie pentru noi poți să ne trimiți un mail la contact@wedd-planner.com

Have fun și spor la organizat! :)

0 Comments

Leave a comment