Cum să câștigi mai mult timp folosind platforma Weddplanner pentru a-ți organiza nunta.

Am creat platforma Weddplanner pentru a oferi viitoarelor mirese mai mult timp pentru ele și pentru că știu că, având tool-urile potrivite, planificarea nunții poate fi o experiență plăcută, lipsită de stres.

Planificarea propriei nunți poate fi foarte dificilă. Ne străduim să o organizăm în timp ce trebuie să mergem la job, să stăm cu familia, să ieșim cu prietenii sau în timp ce ne ocupăm și de alte lucruri din viața noastră. Ne pierdem timpul cu lucruri repetitive sau pur și simplu încercând să ne dăm seama care sunt următorii pași.

Este imposibil să nu te simți copleșită având în vedere că trebuie să organizezi, poate pentru prima dată, un eveniment pentru o sută sau două sute de persoane. Iar emoțiile pot crește și în urma presiunii imense dată de faptul că nunta este una dintre cele mai importante zile din viața ta și trebuie să îi mulțumești pe toți.

Organizatorii de evenimente care fac asta în fiecare zi au la dispoziție tool-uri de organizare pentru a le ușura munca și pentru a câștiga mai mult timp. Cred că este necesar ca și noi, simple viitoare mirese, să avem un spațiu în care să ne putem planifica nunta într-un mod plăcut și cu mai puțin stres.

Weddplanner este creat exact pentru asta! Pentru a ușura munca de planificare pe care o are o viitoare mireasă.

Site-ul are momentan două părți: “My Agenda” și “My Tools”, urmând să lansăm și a treia parte, un modul prin care să găsești furnizori potriviți și de calitate pentru nunta ta.

“My Agenda” reprezintă locul în care îți poți nota toate ideile, în special în faza de început a planificării - când faci research, când salvezi linkuri, poze, board-uri pe Pinterest și așa mai departe. Îți poți adăuga taskuri în To Do List-ul din fiecare categorie pentru a te asigura că nu uiți nimic. Vei găsi toate taskurile centralizate pe pagina Taskuri.

“My Tools” conține unelte care te vor ajuta să faci mai rapid acele lucruri repetitive de care vorbeam mai sus.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să completezi lista noastră “Step by Step Checklist”. Acesta are două roluri foarte importante în planificarea nunții. În primul rând îți va oferi o imagine clară asupra progresului tău: ce ai făcut deja și ce mai ai de făcut. În al doilea rând te ajută să nu omiți niciun pas important și previne apariția unui moment de stres în care realizezi că ai uitat să te ocupi de ceva.

Următorul pas este să completezi bugetul. Când îți planifici nunta este foarte greu să nu depășești bugetul. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că fiind atât de multe cheltuieli, fără a pune totul pe hârtie nu poți avea o idee clară despre cât va costa în total nunta. Chiar și atunci când ți-ai notat toate plățile pe hârtie, neavând experiență în organizarea nunților, nu ai de unde să știi de dinainte care sunt toate cheltuielile pe care le vei face. De obicei le aflăm din mers de la prieteni sau rude.

Având o listă predefinită de posibile cheltuieli pe care le poți avea pe parcursul organizării nunții, îți poți stabili din timp prioritățile și bugetul pentru fiecare furnizor. În plus, totalul îți este calculat în timp real și astfel poți ține bugetul sub control sau chiar simula diferite cheltuieli pentru a vedea dacă se încadrează în buget. Simplu și util.

Lista de invitați și configuratorul de mese vor fi de un real ajutor înainte de nuntă când trebuie să stabilești detalii și să trimiți liste la restaurant.

Poate ai mai auzit de la alte fete care s-au măritat că în săptămâna de dinaintea nunții te vor contacta aproape toți furnizorii, fiecare cu întrebările și cererile lui. Pe lângă faptul că vei răspunde non stop la telefon, trebuie să ai câteva liste și detalii pregătite.

1. Este necesar să trimiți lista finală cu numărul de invitați și tipul de meniu pe care îl preferă la restaurant.

2. Este necesar să trimiți așezarea la mese pentru a fi afișată la intrarea în restaurant și pentru a pune place card-urile pe mese. Este foarte important ca atunci când ajung invitații la nuntă să știe unde să se așeze.

3. Este necesar să trimiți restaurantului o reprezentare grafică a sălii astfel încât cei de acolo să știe cum să așeze mesele, unde va fi așezată formația, candy barul, cabina foto, etc.

4. Mulți furnizori îți vor cere programul din ziua nunții pentru a se putea organiza așa că stabilește-l din timp.

Primele trei puncte sunt acoperite cu succes de cele două tool-uri despre care am vorbit mai sus, lista de invitați și configuratorul de mese.

Pentru numărul patru, folosește tool-ul “Programul din ziua nunții”, unde poți să adaugi ușor toate activitățile în funcție de oră.

Citește și De ce ai nevoie de un "Wedding Board"?

Dacă încă nu ți-ai făcut cont, intră pe www.wedd-planner.com și încearcă și tu tool-urile Weddplanner.

Lucrăm constant pentru a o îmbunătăți, adăugând module noi. Dacă ai o sugestie pentru noi poți să ne trimiți un mail la contact@wedd-planner.com

Have fun și spor la organizat! :)

Tania Grigore

Cofondator Weddplanner

0 Comments

Leave a comment