Cum să alegi rochia de mireasă

alegerea fotografului

Atunci când începi să cauți rochia de mireasă perfectă este important să urmezi câțiva pași pentru a avea o experiență minunată, fără dezamăgiri și frustrări. Iată ce poți face pentru a alege rochia potrivită:

1. Ține cont de locația evenimentului. Dacă ai o ceremonie pe plajă sau în aer liber este posibil ca o rochie de mireasă stil prințesă să nu fie cea mai potrivită. De asemenea, evită să porți o rochie scurtă la ceremonia religioasă din biserică

2. Setează un buget și spune-i consultantului din magazinul de rochii cât ești dispusă să cheltui, înainte de a-ți prezenta modele. Astfel eviți să te îndrăgostești de o rochie de mireasă pe care nu ți-o permiți.

3. Începe căutarea din timp. Pe lângă faptul că uneori durează și șase luni până când magazinul primește rochia pe măsura ta este posibil să găsești și reduceri consistente, mai ales în perioada de toamnă/iarnă.

4. Înainte de a merge la magazinul de rochii, caută diferite modele de rochii de mireasă pe site-uri cum ar fi Pinterest sau în reviste de specialitate pentru a-ți face o idee despre ce ți-ar plăcea să porți în ziua nunții.

5. Programează-te la câteva magazine și roagă pe cineva să-ți facă poze cu rochiile pe care le probezi. Te poți uita la rochii mai târziu și te va ajuta să iei cea mai bună decizie.

6. Dacă nu ai găsit rochia perfectă, probează și rochii care poate nu par a fi stilul tău. Unele modele nu arată foarte bine pe umeraș dar pot arăta minunat când le îmbraci.

7. Nu îți comanda o mărime mai mică cu gândul că vei slăbi. O rochie mai mare poate fi strâmtată pe când o rochie prea mică nu mai poate fi ajustată pentru măsura ta.

Găsești și mai multe informații utile și bine sctructurate în ghidul Weddplanner. Află mai multe drespre ghid

Have fun și spor la organizat! :)

0 Comments

Leave a comment