5 cheltuieli pe care merită să le faci pentru o nuntă memorabilă

alegerea fotografului

Când organizezi o nuntă trebuie să iei multe lucruri în calcul și ai foarte multe de făcut așa că înarmează-te cu multă răbdare înainte să începi planificarea. Fiind cel mai important eveniment din viața ta vrei să iasă totul perfect și să fie o nuntă de neuitat.

Micile detalii pot transforma o nuntă obișnuită într-o nuntă despre care să povestească toți invitații și de care să își amintească mult timp. Evident acest lucru înseamnă și cheltuieli în plus dar cu siguranță nu le vei regreta atunci când vei vedea plus valoarea adusă.

Coregrafia pentru dansul mirilor

O coregrafie pentru primul vostru dans ca soț și soție va rămâne mereu o amintire specială. Dansul mirilor reprezintă deschiderea nunții și toți invitații sunt cu ochii pe voi fiind un moment emoționant care exprimă iubirea voastră.

Vorbiți cu un instructor de dans pentru a vă crea o coregrafie care să transmită povestea voastră de dragoste. În ciuda faptului că dați niște bani în plus, acest dans este unic și îl veți putea dansa și la nunta de argint, bucurându-vă de o amintire deosebită.

alegerea fotografului

Aranjamente florale și decor

Florile și decorul sunt primele lucruri pe care voi și invitații le veți vedea atunci când ajungeți la locația unde are loc petrecerea.

Alege un decor care să te facă să simți că ești într-o poveste, folosește luminițe și obiecte care să completeze tema nunții.

Cu un decor deosebit deja invitații și-au creat o impresie plăcută și acest lucru va contribui la starea lor de spirit pe parcursul întregului eveniment.

alegerea fotografului

Candy Bar și mărturii personalizate

Pe lângă rolul practic de a ține de foame până la servirea aperitivului, candy bar-ul are un foarte mare efect din punct de vedere estetic și trezește în noi amintiri și bucurii din copilărie.

Deși suntem deja adulți responsabili, prajiturele colorate și gustoase ne fac să ne simțim din nou copii. Prețul unui candy bar nu este chiar atât de mare și cu siguranță va fi apreciat de invitați.

Mărturiile personalizate reprezintă un mod bun de a face o nuntă memorabilă. Implică-te împreună cu familia și prietenii în confecționarea lor și adaugă o notă personală cum ar fi un mesaj simpatic care vă reprezintă. Invitații vor aprecia ceva făcut din suflet și se vor simți mai apropiați de voi.

4. Cabina Foto și Guestbook

Cabina foto este metoda prin care să le oferi invitaților atât momente de distracție și amuzament cât și o amintire pe care să o ia cu ei acasă la sfârșitul nunții.

Roagă-i pe cei care se ocupă de cabină să lipească pozele intr-un guestbook și să-i îndemne pe cei care au făcut pozele să vă scrie un mesaj. Când vei răsfoi guestbookul a doua zi vei găsi tot felul de mesaje amuzante și emoționante care te vor face să uiți de oboseala de după nuntă.

5.Adaugă momente speciale care să îi surprindă pe invitați

Ai la dispoziție o noapte întreagă să creezi amintiri și momente de neuitat. Pe lângă dans și mâncare surprinde-ți invitații cu momente deosebite, cum ar fi un flash mob, o proiecție a unui filmuleț cu voi doi, o trupă de dans care să interacționeze cu publicul.

O simplă activitate precum niște shot-uri ( cu puțin alcool ) date cu prietenii pe ringul de dans va face o diferență pentru că invitații se vor simți mai aproape de voi și vor vedea cât de fericiți sunteți.

Nu-ți fie frică să fii creativă și să ieși din tiparul nunții clasice.

Astfel de detalii transformă o nuntă obișnuită într-o nuntă memorabilă.

Găsești și mai multe informații utile și bine sctructurate în ghidul Weddplanner. Află mai multe drespre ghid

Have fun și spor la organizat! :)

0 Comments

Leave a comment