Tips & tricks pentru ca ziua nunții tale să fie perfectă

Ziua nunții poate fi foarte stresantă pentru că sunt multe lucruri de făcut, de planificat și de verificat. Iar acest stres ne influențează mult ziuna nunții deoarece fiind prinse în a rezolva lucruri, uităm să ne bucurăm de acest eveniment atât de special. Mai jos vei găsi câteva tips&tricks pentru ca tu să fii o mireasă calmă și să te poți bucura în totalitate de ziua nunții tale

Read more

Checklist papetărie pentru ziua nunții - A4 printabil

Descarcă și printează imaginea cu checklistul pentru a te asigura că nu uiți nimic în ziua nunții.

Read more

Checklist bagaj pentru ziua nunții - A4, printabil

Descarcă și printează imaginea pentru a te asigura că nu uiți nimic în ziua nunții.

Read more

Nunțile anului 2020 versus pandemia de COVID-19

Nunțile anului 2020 versus pandemia de COVID-19: anulăm, amânăm sau mergem înainte cu blândețe cu organizarea evenimentului?

Read more

De ce ai nevoie de un "Wedding Board"?

Să-ți creezi un wedding mood board este prima și cea mai importantă etapă în procesul de planificare a nunții.

Read more

Câștigă timp utilizând Weddplanner

Organizează-ți nunta mai ușor folosind tool-urile potrivite.

Read more

Cum să alegi rochia de mireasă

Ține cont de locația evenimentului. Dacă ai o ceremonie pe plajă sau în aer liber este posibil ca o rochie de mireasă stil prințesă să nu fie cea mai potrivită.

Read more

5 cheltuieli pe care merită să le faci pentru o nuntă memorabilă

Micile detalii pot transforma o nuntă obișnuită într-o nuntă despre care să povestească toți invitații și de care să își amintească mult timp.

Read more

Ce trebuie să conțină geanta miresei.

O mică geantă a miresei este foarte utilă deoarece aceasta conține trusă de urgență.

Read more

Acte necesare pentru cununia civila

Cununia civilă are loc la Starea Civilă a orașului sau sectorului în care locuiește unul dintre miri sau în aer liber în aceeași locație unde va avea loc și petrecerea. Este important să va interesați din timp de taxe și care sunt actele necesare pentru a depune dosarul...

Read more

Cum sa fii o mireasa ZEN

Sa fii mireasa nu este deloc ușor, ai atât de multe lucruri de făcut și uneori pot apărea evenimente neplăcute în timpul organizării nuntii.

Read more

Alegerea fotografului pentru nunta

Fotografiile din ziua nunții tale reprezinta amintirea unei zile cu adevărat speciale. Fotografii de nunta pot fi foarte costisitori, specializați în mai multe stiluri diferite și oferă o varietate de pachete de servicii.

Read more

Cum să alegi locația pentru nuntă

Alegerea locatiei va influența furnizorii, bugetul, decorul și chiar îmbrăcămintea. În acest articol veți găsi câteva sfaturi pentru a va asigura că faceți alegerea potrivită.

Read more

Cum să îți alegi muzica pentru nuntă

Există atât de multe de luat în considerare atunci când vine vorba de alegerea momentelor de divertisment de la nuntă! Probabil că deja ai început să te întrebi ce ar fi mai potrivit pentru nunta ta, o trupă live, un DJ, muzică populară, ușoară, dansatori, magicieni etc…

Read more